10 januára 2013

BitWise - univerzálne ovládanie pre byty a rodinné domy pomocou dotykových panelov iPad, iPhone, alebo zariadení s os Android.

Fakt, že dnešné rodinné sídla sa technickým vybavením líšia od tých, ktoré boli stavané pred pár rokmi je nesporný. Rozumný investor, ktorý sleduje vývoj vybavenosti rodinných akceptuje technologický pokrok a prispôsobí výstavbu svojho rodinného sídla jeho požiadavkám. Získa tým podstatne vyšší komfort života v novom dome, úsporu energií, lepšiu variabilitu ovládania a v neposlednom rade aj obmedzí riziko straty ceny nehnuteľnosti pri prípadnom predaji.

Americká spoločnosť BitWise Controls ponúka modernú riadiacu technológiu, ktorá prináša viac pohodlia, viac úspor, viac možností, väčší prehľad, väčšiu bezpečnosť, ale aj spoločenskú prestíž. Nedajte sa odradiť poverami, že automatizácia je určená iba pre exkluzívne sídla, že je drahá, nefunguje spoľahlivo atď.. a že Vy nič také vlastne ani nepotrebujete. Ak Vás táto téma zaujala skúste sa pozrieť na webovskú stránku predajcu na Slovensku www.bitwise.sk

Žiadne komentáre: